Marktplein 16
6971 AB Brummen
Tel. 0575-564777
Fax. 0575-560729
E-Mail: info@vangalenfotografie.nl

Copyright © 2014, Van Galen Fotografie.
Site door Elissen.com Websolutions.Fotocursus

 

Geen Camera-ervaring vereist

Om aan een fotocursus te kunnen deelnemen hoeft U niets van fotografie af te weten. Tijdens de cursus leert u met uw toestel in de hand, stap voor stap hoe u nog mooiere foto’s maakt. Er is veel aandacht voor creativiteit en compositie, zodat u van ‘gewone’ onderwerpen bijzondere foto’s leert maken. U krijgt veel praktische tips zodat u beter met uw camera overweg kunt en weet wat de mogelijkheden zijn. U krijgt ook informatie over het veilig stellen en archiveren van digitale opnamen want hoe krijg ik de foto's van de geheugenkaart op de computer? 

 

Iedereen is welkom

Iedereen kan zich inschrijven voor de fotocursus, ongeacht welke camera u heeft. We raden aan om te starten met de basiscursus fotografie.De cursus omvat drie achtereenvolgende maandagavonden met een duur van 2,5 uur. De kosten voor deelname bedragen € 125,00 per persoon, inclusief een fraai werkboek vol handige tips!

Onder genot van koffie, thee en wat lekkers helpen we u graag verder op weg met uw camera!

Daarnaast geven wij ook een vervolgcursus "Van basis naar beter", een macrocursus, een cursus portretfotografie en zijn we sinds kort gestart met diverse workshops.

Ook na het volgen van de cursus blijven we graag informatie geven als u met vragen zit. Plezier houden in fotografie staat voorop.

 

Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.

 

In januari en februari 2018 staan 2 cursussen gepland:

De basiscursus wordt gegeven op    3 maandagavonden:   12 en 19 februari en 5 maart( nog enkele plekken vrij.

De vervolgcursus staat gepland op  3 maandagavonden:    15, 22 en 29 januari ( nog enkele plekken vrij)

Heeft u belangstelling voor onze cursussen of workshop, mail ons : Klik hier , doe een verzoek om informatie te ontvangen over de cursussen en we sturen u z.s.m. een berichtje. 

 

De workshop naar de Loenermark was een succes. Het weer zat mee en we hebben daar heerlijk kunnen fotograferen. Hieronder een kleine impressie.

"De workshop vond ik geslaagd. Ik heb weer van alles geleerd en vond het een ontspannende gezellige dag. Je vrouw uiteraard ook bedankt voor al het lekkers!" Groet, Ans.