Marktplein 16
6971 AB Brummen
Tel. 0575-564777
Fax. 0575-560729
E-Mail: info@vangalenfotografie.nl

Copyright © 2014, Van Galen Fotografie.
Site door Elissen.com Websolutions.Pasfoto’s

                        ---  Pasfoto-aktie  --- 

Als u pasfoto's bij ons laat maken, dan krijgt u tot het eind van dit jaar de mogelijkheid om 

 5 foto's (10x15) GRATIS te laten afdrukken vanaf uw smartphone.

 

 

Pasfoto's nodig?  Ze zijn klaar terwijl u wacht, een afspraak maken is niet nodig. Voor rijbewijs, paspoort, identiteitsbewijs, visum, OV-kaart, 65+ pas, treinkaart, sportclub etc.

Phocs servicepunt

Van Galen Fotografie is een Phocs servicepunt. Wij maken de digitale pasfoto's voor een groot aantal bedrijven. Het werkt heel eenvoudig.

U ontvangt een oproep van uw bedrijf om een foto te laten maken. Neem de oproep mee naar onze winkel en wij handelen alles voor u af. Wij maken de foto en zorgen ervoor dat deze bij uw werkgever terecht komt. 

Met onze nieuwe pasfoto-software maken wij pasfoto's volgens de officiële Europese normen. Natuurlijk mèt de zekerheid dat uw pasfoto's voldoen aan de strengste eisen en tevredenheidsgarantie. Wij zijn gespecialiseerd in pasfoto's / visumfoto's voor nagenoeg alle landen, zoals Amerika, India, Australië enz. 

Niet in de gelegenheid om naar onze winkel toe te komen? U kunt dan een afspraak maken en wij komen bij u thuis. Wij maken dan naast de officiële pasfoto's ook een vriendelijke foto.

Ook voor niet-officiële pasfoto's, sollicitatie, social media etc. kunt u terecht met desgewenst een andere achtergrond. Pasfoto's kunnen ook als digitaal bestand toegestuurd worden.